Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote verkeershinder in Zuid-Holland vanaf zomer 2023

Veel bruggen, tunnels en wegen in Zuid-Holland zijn toe aan grootschalig onderhoud. Dat levert vanaf de zomer van 2023 tot voorbij 2030 rondom Rotterdam grootschalige verkeershinder op. Wat dit concreet betekent, legt samenwerkingsorganisatie 'Zuid-Holland Bereikbaar' uit tijdens een informatiebijeenkomst, zo meldt evofenedex.

Het betreft werkzaamheden aan de Van Brienenoordbrug, onderhoud aan de Heinenoordtunnel en de Haringvlietbrug, en diverse grote renovatieopgaven in en om Rotterdam, zoals de Erasmusbrug. De diverse werkzaamheden leveren hinder op voor doorgaand verkeer en voor regionaal en lokaal vervoer.

Informatiebijeenkomst
Om ondernemers, vervoerders, verladers en logistieke partijen te informeren over de grootschalige verkeershinder en mogelijke oplossingen, organiseert Zuid-Holland Bereikbaar een bijeenkomst op 22 november 2022. Het programma start om 17.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) in het Hilton Rotterdam (Weena 10, Rotterdam). 

Voor meer informatie: www.zuidhollandbereikbaar.nl 

Bron: evofenedex

Publicatiedatum: