Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Go Power! zonnepanelen voor bedrijfsvoertuigen in Europa

Tijdens de IAA-vakbeurs in Hannover voor mobiliteit, transport en logistiek in Hannover, introduceerde Dometic Go Power! plug-and-play zonnepanelen voor bedrijfsvoertuigen. Go Power! producten zijn onderdeel van het portfolio van Dometic sinds de overname van Valterra Products LLC door Dometic in 2021. "Go Power! Dometic verlengt de levensduur van een accu en verlaagt aanzienlijk de servicebehoefte als gevolg van een lege accu."

De overname van Valterra Products LLC in 2021 bracht Dometic een breed scala aan oplossingen en producten op het gebied van zonne-energie. Ter ondersteuning van zijn Europese klanten introduceert Dometic de beproefde Go Power! Dometic zonnepanelen voor wagenparkbeheerders in de EMEA-regio. "De Go Power! Dometic plug-and-play zonnepanelen voor vrachtwagens en bussen verlengen de levensduur van de accu en verlagen het aantal servicebezoeken en dus ongewenste stilstand van het wagenpark. Het zijn duurzame, lichte en zeer efficiƫnte zonnecellen met back contact, hetgeen betekent dat ze aan de achterkant met elkaar verbonden zijn."

Voor meer informatie:
Dometic
www.dometic.com  

Publicatiedatum: