Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Remco Hill nieuwe voorzitter Telersvereniging Air So Pure

Telersvereniging Air So Pure heeft op haar algemene ledenvergadering Remco Hill als nieuwe voorzitter gekozen. Hij is formeel benoemd en daarmee het boegbeeld van de vereniging voor een periode van 3 jaar.

Remco Hill is sinds mei 2017 directielid van Forever Plants Group waar hij zich bezighoudt met productontwikkeling, marketing en personele zaken. Hij gaat zich inzetten voor het uitzetten van een langetermijnstrategie, investeringen, innovatie en duurzaamheid. Als COO bij webshop Plantsome is hij verantwoordelijk voor de operationele aansturing.

Sinds juli 2018 is Forever Plants lid van Air So Pure.

“Ik ben trots dat ik ben verkozen als voorzitter van deze club die al 15 jaar bestaat, en met het mooiste potplanten consumentenmerk van Nederland. Ik zie het als een uitdaging om in deze turbulente tijden de kansen voor de groep te pakken die er volop liggen”, aldus de kersverse voorzitter Remco Hill.

Het bestuur en de leden zijn ervan overtuigd dat Remco met zijn expertise en jarenlange ervaring op zijn bekende heldere en inspirerende wijze zal bijdragen aan een verdere ontwikkeling van Air So Pure, zo valt te lezen in het persbericht.

Voor meer informatie:
Air So Pure 
Venus 342-352, 1e verd, 
2675 LP Honselersdijk
info@airsopure.nl 
www.airsopure.nl 

Publicatiedatum: