Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Julia Krijnen nieuwe programmasecretaris bij Greenport West-Holland

Julia Krijnen is de nieuwe programmasecretaris van Greenport West-Holland. Eén van haar taken is het ondersteunen van programmadirecteur Jolanda Heistek. Op de website van haar nieuwe werkgever stelt ze zich voor en gaat ze onder meer in op de vraag wat ze tot nu toe van het Greenport-cluster vindt.

”Ik was van tevoren nog niet heel veel in aanraking gekomen met het tuinbouwcluster. Wel heb ik tijdens de coronacrisis bij een tomatenteler gewerkt, omdat ik geen bijbaantje meer had in de horeca tijdens mijn studie. Voor de rest kende ik het nog niet. Van tevoren had ik ook niet verwacht dat er zoveel vraagstukken zouden spelen binnen het tuinbouwcluster. Bijvoorbeeld het verduurzamen van energie, maar ook bijvoorbeeld biodiversiteit. Hoe zet je robots in in de tuinbouw? Er zijn heel veel vraagstukken die heel interessant zijn.”

Bron: Greenport West-Holland

Publicatiedatum: