Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Memoriam Willem van den Akker

Vrijdag 16 september is Willem van den Akker overleden. Een markante man, bollenman in hart en nieren die vele jaren voor en samen met JUB Holland heeft gewerkt. Willem was al sinds de jaren zeventig werkzaam bij het bedrijf, dat onderstaand in memoriam deelt.Willem zat altijd vol enthousiasme, had een tomeloze energie, een immense productkennis en een stevige overredingskracht. Hij hield van het vak en bleef op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hij was niet alleen verkoper, maar voorzag afnemers van betrouwbaar advies en bouwde mede daardoor duurzame relaties op.

Hij heeft mede aan de basis gestaan van het machinaal bloembollen planten onder gras dat daarvoor allemaal handwerk was. Het machinaal planten heeft in de loop der jaren een enorme vlucht genomen. Het wordt nu in het vak algemeen, zelfs wereldwijd, toegepast.

Tijdens het 100-jarig bestaan van JUB Holland, in 2010, is er een prachtige tulp naar Willem vernoemt. Dit uit dankbaarheid voor wat hij voor ons hebt betekend, zodat zijn naam blijft voortleven.We gaan Willem missen en wensen zijn vrouw Lydie en familie alle sterkte toe.

Bron: JUB Holland

Publicatiedatum: