Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piet Onings sr. (96) overleden

Op 29 augustus jl. is Piet Onings sr., medeoprichter van P.F. Onings BV, na een kort ziekbed overleden. Samen met zijn broer Henk (overleden in 2003) vormde hij de tweede generatie van het familiebedrijf.

Piet was de oudste van een gezin van 13 kinderen. Hij zette in de jaren 50, na zijn dienst in Nederlands-Indiƫ, de handel in bollen, knollen en zaden voort van zijn vader. Dit vormde de basis van het huidige bedrijf. Zij begonnen in de jaren 60 met de import van leliebollen uit Japan en groeide het bedrijf gestaag uit tot het mooie bedrijf wat er nu staat. Begin jaren 90 droegen Piet en Henk het bedrijf over aan de volgende generatie. Piet heeft zelfs de toetreding van de vierde generatie mogen meemaken.

Na zijn terugtreden bleef Piet zich graag bezighouden met de zaak en de bollen. Bloemenkweken in zijn hobbykas, bollenpakketten maken, iemand brengen of halen van Schiphol en natuurlijk de jaarlijkse mandarijnen. Tot kort voor zijn overlijden bleef Piet regelmatig langskomen op de zaak voor een kort praatje, maar niet te lang, want er moet wel gewerkt worden.

Piet heeft de leeftijd bereikt van 96 jaar bereikt. Hij laat een vrouw, 6 kinderen, 13 kleinkinderen, 12 achterkleinkinderen en een prachtig bedrijf achter.

Voor meer informatie:
Onings Holland 
+31 (0)174 282230
info@onings.com
www.onings.com

Publicatiedatum: