Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lelieproeven kijken op ieder gewenst moment in online omgeving

Begin juni van ieder jaar staan honderden verschillende leliesoorten te bloeien in de testkas van Onings Holland Flowerbulbs. Dit unieke moment is altijd maar van korte duur, maar vanaf nu staan de lelieproeven 24/7 te bloeien op de website van Onings Holland. Via een 360° tour zijn de proeven op ieder gewenst moment virtueel te bewonderen.

Al jaren lang plant Onings Holland monsters op van iedere leliepartij die na de oogst wordt geleverd. De monsters worden op verschillende momenten geplant met als doel om de meeste soorten tijdens de Dutch Lily Days, jaarlijks in de eerste week van juni, in bloei te hebben. Bezoekers uit alle hoeken van de wereld reizen af naar de testkas van Onings Holland in Honselersdijk om dit bloeiende spektakel van dichtbij mee te maken.

Niet iedereen is in staat geweest om de testkas tijdens de Dutch Lily Days te bezoeken. Naast de vele beelden die door Onings zijn gedeeld op hun website en social-media kanalen, is er nu ook een 360° tour ontwikkeld waardoor een groot deel van de proeven 24/7 virtueel tentoongesteld staan. De tour is zelfs op 2 momenten opgenomen, zodat zowel de snelle, als de trage soorten in optimale bloeistand te zien zijn. Ook wordt de top-50 van de Lily League 2022 in de tour extra uitgelicht. Het is zelfs mogelijk om live door een medewerker van Onings te worden rondgeleid. Neem hiervoor contact op met Onings Holland.

De 360° tour is te vinden op de verbeterde website van Onings Holland Flowerbulbs. Deze is nu ook voorzien van de testresultaten van de lelieproeven van 2022, en heeft een nieuwe database met Amaryllis soorten.

Voor meer informatie:
Onings Holland 
+31 (0)174 282230
[email protected]
www.onings.com


 

Publicatiedatum: