Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sander Koole nieuwe Sales Manager Royal Brinkman

Met ingang van 1 juni 2022 is Sander Koole de nieuwe Sales Manager Sierteelt bij Royal Brinkman. Na zes jaar als Account Manager te hebben gewerkt, maakt hij nu interne promotie. Vanuit de nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de aansturing van het verkoopteam Sierteelt in de regio West en het realiseren van een optimale klanttevredenheid.

In nauwe samenwerking met het verkoopteam gaat Sander nadere invulling geven aan de wensen vanuit de markt. De nieuwe functie past zowel bij zijn persoonlijke ontwikkeling als bij de visie van Royal Brinkman om talenten carrièreperspectief te bieden binnen de organisatie. Jan Schuttrups, Commercieel Directeur Royal Brinkman: “Sander heeft de afgelopen jaren bij ons een continue groei doorgemaakt en een sterke reputatie opgebouwd. Zijn goed ontwikkelde gevoel voor klantenservice en het adviseren van producten en oplossingen die de winstgevendheid van telers verbeteren ziet hij dan ook beloond door het grote vertrouwen van kwekers in hem. Dit sluit naadloos aan bij waar Royal Brinkman voor staat. We zijn dan ook enthousiast dat we hem deze promotie kunnen geven.”

Sander Koole: “Ik ben blij dat Royal Brinkman mij de ruimte biedt en het vertrouwen geeft om te groeien. De ontwikkeling die ik doormaak heb ik mede te danken aan de fijne samenwerking en het vertrouwen dat ik van mijn relaties heb gekregen. Daar ben ik ze uiteraard dankbaar voor. Met de inzet van het toegewijde verkoopteam en de ondersteuning door ervaren productspecialisten heb ik er alle vertrouwen in dat wij verder kunnen bouwen aan een toekomstbestendige en stabiele dienstverlening in de regio waarvoor ik nu verantwoordelijk ben.”

Opvolger
René Tas gaat als Account Manager de plek van Sander Koole opvullen binnen het Sierteelt team. Tas heeft meerjarige ervaring in de tuinbouw, onder andere bij Inca Orchids. Met deze achtergrond is hij een sterke opvolger om de kwekers in de regio West de best mogelijke service en ondersteuning te blijven geven.


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
T: +31 (174) 44 61 00
E: info@brinkman.nl
www.brinkman.nl

Publicatiedatum: