Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Liesbeth Nijs nieuwe themaspecialist Plantgezondheid Glastuinbouw Nederland

Met de indiensttreding van Liesbeth Nijs op 1 juni is het team Plantgezondheid van Glastuinbouw Nederland op de gewenste sterkte. Gezien het belang en het gewicht van de dossiers op dit thema is Liesbeth een belangrijke en welkome aanvulling op het bestaande team. Zij beschikt over een ruime en brede ervaring in de glastuinbouw, variërend van onderzoek en veredeling tot kwaliteitscontrole en teeltstrategie.


 
“Mijn hart ligt in de glastuinbouw, dat zal wel duidelijk zijn”, zo opent Liesbeth haar introductiegesprek. “Na de hogere tuinbouwschool ben ik altijd in de sector werkzaam geweest.” Haar groene loopbaan begon bij het toenmalige proefstation Naaldwijk. “Daar heb ik me met veel onderwerpen beziggehouden, maar opvallend genoeg niet met plantgezondheid. Dat is vervolgens wel de rode draad geworden in de diverse functies die ik heb bekleed. Het mooie van het onderzoek was de directe betrokkenheid van telers. Het was vooral praktijkonderzoek op de bedrijven.”

Aansluitend was Liesbeth werkzaam voor Rijk Zwaan (kwaliteitscoördinator sla), Groen Agro Control (manager proefkas en onderzoeker tuinbouw) en Looye Tomaten (hoofd gewasbescherming).

bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: