Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer werk verzetten door efficiënt plannen

Machines maken licht werk, maar ook mensenhanden zijn nodig om processen in de juiste banen te leiden. Mensen zijn echter geen machines, ze gaan bijvoorbeeld met vakantie, kunnen ziek zijn, werken niet altijd, wonen ergens en hebben vervoer nodig. Om al deze gegevens goed bij te houden heeft 9 Knots Solutions FlexMaster ontwikkeld.

Binnen de tuinbouw wordt veel gewerkt met arbeidsmigranten en kennen we grote organisaties met veel personeel. Dat vraagt om structuur en de juiste planning. 9 Knots Solutions heeft naast de GreenMaster software meerdere producten op hun naam staan zoals FlexMaster. FlexMaster is een online planningstool, zit volledig in de cloud en geeft de mogelijkheid om gegevens van personeel of flexwerkers qua arbeidsplanning, huisvesting en transport te beheren. Het is geschikt voor kleine en grote organisaties en flexbureaus.

Naast een overzichtelijke planning kunnen er eenvoudig rapportages worden gegenereerd voor snelle inzichten. Ook uren worden per project en per werknemer geregistreerd. Via de mobiele APP kunnen snel gegevens worden gedeeld met Flexwerkers en relaties. Voor de coördinator is er een app om altijd en overal van op de hoogte te zijn.

FlexMaster kan als basis worden neergezet en naar wens van een bedrijf volledig worden ingericht en uitgebouwd tot een 100% oplossing. Programma’s voor bijvoorbeeld boekhouding, salarissen of wagenpark kunnen op aanvraag gekoppeld worden voor een compleet totaaloverzicht.

Voor meer informatie:
Flexmaster
Niels Lek
Tel.: +31 (0)85 210 0195
info@flexmaster.app 
www.flexmaster.app

Publicatiedatum: