Handelskwekerij Roma nova bestaat 20 jaar

Zoals veel andere, actieve bedrijven die in 2002 zijn opgericht, heeft Roma nova een jubileum te vieren. Op 14 juni bestaat de handelskwekerij twintig jaar.

Als u vanuit noordelijke richting Voorhout binnenrijdt, en de Jacoba van Beierweg kiest, heeft u een fraai vergezicht over de sfeervolste laan van het dorp. Aan uw rechterhand passeert u historisch schildwachterspost “het Soldaatje”. En links ligt in de verte het smaakvolle handelshuis van Roma nova.

Op deze accommodatie worden diverse bol-op-potproducten met ook bijpassende arrangementen gemaakt, voor het hogere segment van de markt. Het uitgebreide assortiment bestaat uit onder andere hyacinten, narcissen, blauwe druifjes en tulpen. Gepland in kenmerkende appeltjesgroene potten, met uiteenlopende cultivars en potmaten.

In twee succesvolle decennia hebben Erik en Brenda Willemse een stevige fundering gelegd om met vertrouwen naar de toekomst te kunnen kijken. Samen met medewerkers van het eerste uur, in combinatie met nieuw talent, is het bedrijf uitgegroeid tot een stabiele aanbieder van toonaangevende kwaliteitsproducten. En met vernieuwende concepten en innovaties in alle bedrijfsprocessen al in het achterhoofd, smaakt de verjaardagstaart uiteraard extra zoet.

Voor meer informatie:
Roma nova
Jacoba van Beierenweg 95C
2215 KW Voorhout
Tel.: +31 252 22 33 83
info@romanova.nl
www.romanova.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven