Henk Westerhof stopt per 1 maart 2023 als voorzitter Anthos

Op zijn verzoek zal Henk Westerhof op 66-jarige leeftijd per 1 maart 2023 terugtreden als voorzitter van Royal Anthos. Hij heeft dan gedurende 38 jaar in verschillende functies bij Anthos (secretaris, directeur en voorzitter) de belangen behartigd van de handelsbedrijven in de bloembollen- en boomkwekerijsector.

Onder leiding van Westerhof is Royal Anthos uitgegroeid tot een ondernemende, servicegerichte, financieel daadkrachtige organisatie met een breed draagvlak, stelt het bedrijf in een persbericht waarin men bekendmaakt dat het bestuur binnenkort zal starten met een sollicitatieprocedure om in zijn opvolging te voorzien.

Om een optimale belangenbehartiging van de leden te borgen, heeft het Anthos-bestuur zich ook gebogen over de toekomstige inrichting van de organisatie. Daarbij is vastgesteld dat het werkveld zich heeft verbreed en dat op veel terreinen steeds meer inzet van Royal Anthos wordt gevraagd. In het licht daarvan is besloten om ter uitbreiding van de huidige staf op korte termijn een extra medewerker aan te trekken. Die zal vooral ingezet worden op de thema’s plantgezondheid en marktoegang (fytosanitair).

Bron: Royal Anthos


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven