Schaarhoogwerker kan er na upgrade weer tegenaan

Tholen - Een schaarhoogwerker is een essentieel onderdeel voor installateurs en kassenbouwers. Veilig en ergonomisch werken is belangrijk om op hoogte te kunnen werken. Het werkplatform is vaak aan beide kopzijden hydraulisch uitschuifbaar en voorzien van automatische vlakstelling. Het kan zowel in de lengte als dwars t.o.v. de rupsonderwagen worden geplaatst. 

Nick Weterings, Weterings Mechanisatie, kreeg onlangs de vraag om een van hun hoogwerkers te reviseren. Na al 15 jaar en 17.000 bedrijfsuren trouwe dienst achter de rug te hebben, wilden ze bij Robbemond Scherming nog geen afstand doen van hun Top-Spin 800R. 

Nick: "We zagen dat diverse slijtdelen hun beste tijd inmiddels hadden gehad. Voor het reviseren hebben we de hoogwerker compleet gedemonteerd. Alle onderdelen zijn beoordeeld en waar nodig vervangen. Daarnaast was er de wens om het bestaande 8 meter brede werkplatform te ‘upgraden’ naar een uitgeschoven breedte van 9 meter, zodat deze Top-Spin letterlijk nog breder kan worden ingezet. Aan de hand van een uitgebreide constructieberekening bleek dit mogelijk. Dus we hebben de machine voorzien van een compleet nieuw 9 meter platform met thermisch verzinkt hekwerk."


Voor renovatie

Naast de technische renovatie is deze Top Spin ook optisch aangepakt. De schaarhoogwerker is voorzien een verse laklaag en bestickering in de gewenste bedrijfskleuren.


Na renovatie

Voor meer informatie:
Nick Weterings
Weterings Mechanisatie
0174 41 64 81
n.weterings@weterings.com 
www.weterings.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven