Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jacob Dogterom is overleden

Jacob Dogterom is op de leeftijd van 63 jaar overleden. Jacob werkte bij Delphy. Dat bedrijf staat in onderstaand bericht stil bij zijn overlijden. 

Vandaag ontvingen we het onvoorstelbare bericht dat onze collega Jacob Dogterom is overleden. Jacob is 63 jaar geworden. Jacob kreeg al enige jaren geleden het bericht dat hij ongeneeslijk ziek was. Ondanks dat bleef hij zich met alle mogelijke enthousiasme en betrokkenheid inzetten voor de projecten waar hij namens Delphy bij betrokken was. De laatste weken werden zijn krachten minder en op maandag 7 maart is Jacob overleden.

Onze gedachten en gebeden gaan uit naar de naaste familie van Jacob, zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen en de verdere familie. Een onvoorstelbaar leed treft hen. Een man, vader en opa te moeten missen zal hen zwaar vallen.

Jacob kennen we als een zeer betrokken, betrouwbare en ondernemende collega. In de sectoren waar hij actief was, vooral akkerbouw en vollegrondsgroente maar ook daarbuiten, had Jacob een zeer groot netwerk en genoot hij veel bekendheid en waardering. Vanuit zijn eigen manier van werken, communiceren en aanpakken wist hij veel zaken voor elkaar te krijgen.

We zullen Jacob blijven herinneren als een warme, betrokken en energieke persoon.

We bidden en wensen Rianne, de kinderen en familie veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

Publicatiedatum: