Tellingen in leveringen van natuurlijke vijanden

Sinds een aantal jaren is Groen Agro Control op verzoek van leveranciers tellingen gaan doen in geleverde producten van natuurlijke vijanden. Eerst op Montdorensis waarbij men samen met de sector een uniforme telmethode heeft geïntroduceerd. Later is men als lab verdergegaan om ook andere natuurlijke vijanden op een specifieke wijze te kunnen tellen. Voor elk soort van insect, wijze van verpakking en dragermateriaal is een aangepaste methoden nodig om betrouwbaar het aantal insecten per verpakking te tellen.

Zodoende hebben leveranciers de mogelijkheid om bij Groen Agro Control onafhankelijke controle op aantallen te laten doen. Het gaat hier nadrukkelijk om tellingen in verse oorspronkelijke verpakkingen waar men in duplo of triplo tellingen uitvoert. De producten worden direct vanaf de distributiecentra naar het lab gebracht zodat er minimaal invloed is van logistiek en (te lang of foute) opslag bij telers. Tellingen na inzet in het gewas worden (nog) niet gedaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ines van Marrewijk.

Voor meer informatie:
Groen Agro Control
info@agrocontrol.nl
www.agrocontrol.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.