Frank Boers treedt toe tot bestuur AVAG

Frank Boers, managing director bij BOAL Systems, treedt toe tot het bestuur van de branchevereniging van de tuinbouwtechniek, AVAG. Boers: “Ik wil gezamenlijk beleid vormen en uitdragen om de ontwikkeling van onze sector verder te versnellen.”

Deze benoeming vond woensdag 15 december tijdens de algemene ledenvergadering van de AVAG plaats. Frank Boers volgt Theo Sanders op. Sanders, managing director bij Alcomij, neemt op eigen verzoek binnenkort afscheid van het bedrijf en daarmee ook van zijn nevenactiviteiten binnen de sector. Sanders zat sinds 2011 in het bestuur van AVAG. Daarnaast is hij mede-oprichter van Hortivation, waarvan hij ook enkele jaren voorzitter was.

Het AVAG-bestuur is verheugd met de komst van Frank Boers, vertelt voorzitter Annie van de Riet. “Wij zijn blij dat Frank Boers beschikbaar is voor deze rol. Hij heeft een brede achtergrond: hij heeft kennis en ervaring binnen en buiten de sector opgedaan. Bovendien wordt met zijn komst de relatie met het bestuur van Hortivation nog verder versterkt.”

Boers over zijn toetreding tot het bestuur: “Ik ben trots op onze tuinbouwsector. De laatste jaren volgen de strategische uitdagingen en technologische ontwikkelingen elkaar steeds sneller op. In deze mooie hectiek is het noodzakelijk dat onze branche op een professionele manier wordt begeleid en vertegenwoordigd. Ik heb veel respect hoe AVAG daaraan invulling geeft en de belangen van de verschillende bedrijven evenwichtig behartigt.”

Voor meer informatie:
AVAG
info@avag.nl 
www.avag.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven