Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe automatiseringsoplossing bindt voedselzakjes aan boeket

Bercomex Flower processing Solutions introduceert dit jaar de nieuwe Chrymo Liquid Binder. De machine levert een arbeidsbesparing op door automatische toevoeging van vloeibare snijbloemenvoedselzakjes aan boeketten.

Wat is er nieuw?
Tot op heden was het alleen mogelijk om poederzakjes automatisch aan een boeket te bevestigen. Vloeibaar snijbloemenvoedsel, wat de voorkeur heeft van veel retailers en consumenten, moest met de hand worden bevestigd. Extra kosten en veel extra arbeid. Bercomex heeft in samenwerking met Chrysal International de Chrymo Liquid Binder ontwikkeld voor Chrysals vloeibare snijbloemenvoedsel sachets.

Eenvoudig reinigen
Met de nieuwe Chrymo Liquid Binder is het onderhoud eenvoudiger, belooft Bercomex. De nieuwe uitneembare sachet dispenser bespaart een onderhoudsteam volgens de producent 'enorm veel tijd.' De sachet dispenser kan binnen 4 minuten verwisseld worden wanneer deze plakkerig of vuil is. Dit moet resulteren in minimale stilstand en verbeterde productiviteit.

Hoge snelheid
De binder kan tot 4.000 zakjes per uur binden. Het is nu mogelijk de Chrymo Liquid Binder te integreren in een volautomatisch inhoesproces.

Chrysal Liquid Sachets aan string
Samen met Chrysal International heeft Bercomex de automatische applicatie van vloeibare sachets ontwikkeld. Met de verbindingsstickers kunnen dozen met Chrysal liquid string naadloos aan de nieuwe string worden verbonden. Dit resulteert in een continue werking van de Chrymo Liquid Binder.

Bercomex en de nieuwe binder zijn van 3 tot 5 november te vinden op de IFTF in stand A4.12

Voor meer informatie:
Bercomex
info@bercomex.com
www.bercomex.com

Publicatiedatum: