Nieuwbouw Kwekerij Maron loopt op rolletjes

"Het is leuk bouwen met een vriendenteam"

Kwekerij Maron bouwt een nieuwe kas en doet dit samen met een "vriendenteam". N. van Koppen heeft ervoor gezorgd dat al het loonwerk netjes wordt uitgevoerd, Mustang Demolition heeft de demontage van de oude kas op zich genomen en Kerklaan Greenhouses heeft de opbouw van de nieuwe kas en bedrijfsruimte volledig gerealiseerd. “We zijn een echt vriendenteam, we kennen elkaar al vanaf jongs af aan. Het is geweldig om te zien dat ieder z’n eigen specialiteit heeft en wij op deze manier samen zo’n project kunnen realiseren,” zegt Aron van der Burg, eigenaar van Kwekerij Maron.

Het team van bedrijven ligt goed op schema. De door Kerklaan Greenhouses gebouwde kas is volledig dicht. Holland Scherming heeft inmiddels alle afdelingen voorzien van een dubbele scherminstallatie, Voshol is druk bezig met de verwarming en elektra en loonbedrijf Van der Burg is gestart met het aanleggen van de betonpaden. In de afdeling van 2.000 m2 wordt hard gewerkt aan de ErfGoedVloer. En ook Marck Watertechniek is te vinden op de nieuwbouw locatie aan de Delfsestraatweg in Pijnacker.

“De samenwerking tussen alle tuinbouwtoeleveringsbedrijven verloopt tot op heden erg goed. Het is leuk om te zien dat iedereen dezelfde taal spreekt,” vervolgt Aron. Zoals het er nu uitziet wordt de planning gehaald en zullen medio oktober de eerst planten in de eerste afdeling (9.000 m2) staan. De inzet is dat ruim een maand later de tweede afdeling van 8.000 m2 klaar is. Eind maart 2022 zullen de eerst producten uit de nieuwe kassen afgeleverd kunnen worden.

Voor meer informatie:
Aron van der Burg
Kwekerij Maron
Delftsestraatweg 30a
2641 NB Pijnacker
info@kwmaron.nl
www.kwmaron.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven