Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe editie Handboek BeP rolt van de drukpers

Tholen - Na lang weggeweest is hij weer terug: het Handboek Bloemen en Planten, of wel het Handboek BeP. De afgelopen maanden zijn we met man en macht bezig geweest het boek weer zo volledig mogelijk te kunnen presenteren, de drukker heeft er zojuist vakkundig de laatste hand aan gelegd.

Het Handboek BeP is het ideale handboek voor de bloemen- en plantensector. Alle bedrijven die actief zijn in de bloemen- en plantensector krijgen een gratis vermelding, van groothandelaar tot verpakkingsbedrijf en lijnrijders.

Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken: Handel, Dienstverlening, Diverse organisaties,  Logistiek, Supermarkten, Toeleveranciers, Veredeling, Veilingen en Verpakkingen. Achterin het boek vindt men is vervolgens een gedetailleerd product- en dienstenoverzicht.

De komende weken gaan we het boek, welke gedrukt is in een oplage van 4.000 stuks, onder de handel verspreiden. Hou de (fysieke) mailbox in de gaten!