Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Quality Plants Europe betrekt nieuw kantoor in Bergschenhoek

Vanaf heden is Quality Plants Europe (QPE) gevestigd aan de Schreyrackseweg in Bergschenhoek. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om hier een compleet nieuw en modern kantoor te realiseren, waar QPE kan bouwen aan de toekomst.

Quality Plants Europe 
Quality Plants Europe werd op 1 januari jl. officieel gelanceerd. Onder Quality Plants Europe hebben aanbieders van tuin- en kamerplanten De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten hun krachten gebundeld om samen een breed assortiment aan kwaliteitsproducten én kennis aan te bieden. Vanuit het distributiecentrum worden de ‘consumer ready’ producten geproduceerd en de orders gezamenlijk verwerkt. De toegevoegde waarde wordt aangeboden in onder andere keramiek, seizoen specifieke bijstekers, decoratie en plantcombinaties van de tuin- en kamerplanten van de (partner)telers.

Opening nieuwe kantoor
Maandag 3 mei heeft Quality Plants Europe het nieuwe kantoor, dat is gevestigd op dezelfde locatie als het distributiecentrum, in gebruik genomen.

Quality Plants Europe is tevens een interessante partner voor derden, zoals collega telers of exporteurs. Het distributiecentrum van 9.000 m2 biedt de mogelijkheid om collega telers of exporteurs volledig te ontzorgen bij de verwerking, verpakking en logistiek van grootschalige orders.

Voor meer informatie:
Quality Plant Europe
office@qualityplantseurope.nl
qualityplantseurope.nl

Publicatiedatum: