Ronald van der Slot nieuwe directeur Agro Techniek

Ronald van der Slot is vanaf heden de nieuwe directeur van Agro Techniek in Noordwijkerhout. Met deze stap is Nobels Group verzekerd van een juiste aansturing van haar activiteiten in de landbouw mechanisatie.

Koos de Vink, Managing Director van de Nobels Group: “Ronald brengt veel ervaring mee en heeft de afgelopen tijd getoond in staat te zijn tot vernieuwen en verbinden. Agro Techniek speelt een belangrijke rol als partner voor de bloembollen- en vaste plantenbranche. Een positie die we willen uitbouwen. Hiervoor is Ronald de juiste man.”

Ronald van der Slot heeft veel ervaring in en kennis van de landbouwmechanisatie en kent de markt als geen ander. Hij was eigenaar van Van der Slot Techniek & Constructie tot de overname door Agro Techniek in december 2018. Een bewuste keuze om samen nieuwe groeikansen te creëren en de marktpositie te verstevigen.

Over zijn benoeming zegt Van der Slot: “Ik ben vereerd met deze uitdaging om samen met het team te werken aan een mooie toekomst voor Agro Techniek. We gaan nieuwe plannen maken en deze met elkaar omzetten in concrete resultaten, maar altijd in lijn met de lange-termijn-doelen van Nobels Group. Goed management en een ondernemende cultuur zullen bijdragen aan het succes van Agro Techniek. Het afgelopen jaar hebben we al laten zien dat we een goed team zijn, ondanks de corona-perikelen.”

Over Agro Techniek
Agro Techniek richt zich als land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf op de bloembollen- en vaste plantenbranche. Naast de verkoop en reparatie van diverse A-merk machines, produceert Agro Techniek ook maatwerkproducten.

Agro Techniek behoort tot de Nobels Group, samen met Nobels, Javo en Javo International. De vestigingen van de groep zijn gevestigd op het Bulb Trade Park in Noordwijkerhout en in Atlanta (GA) USA. Door het combineren van deze bedrijven, kan de groep de meest innovatieve oplossingen bieden voor de automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven