Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland gaan verder onder de naam Vertify

Vanaf 1 januari 2021 gaan Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland verder onder de nieuwe naam Vertify. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een duidelijkere en internationalere positionering van het bedrijf.

Vertify staat voor groen. Het is dé proeftuin voor de land- en tuinbouw die wil bijdragen aan een verdere vergroening van de sector. En Vertify staat voor het verifiëren van onderzoekshypotheses.

“Deze nieuwe naam en uitstraling maakt duidelijk wie we zijn en wat we doen. Onze missie is het delen en verklaren van kennis en innovaties. Met onze onderzoeken bedienen we bedrijven, telers en andere belanghebbenden. En onze ambities reiken verder dan de grenzen van Nederland”, aldus Johan Kos, directeur van Vertify. “We zoeken de samenwerking met landen zoals China, Vietnam en Colombia.”

De naamswijziging vormt aanleiding tot een nieuw bedrijfslogo, een vernieuwde uitstraling, een nieuwe pay-off en de lancering van een gloednieuwe website: www.vertify.nl 

Over Vertify
Vertify is al meer dan 40 jaar een van de belangrijkste onderzoekscentra voor de land- en tuinbouw op het gebied van praktijkonderzoek. Vertify heeft locaties in Zwaagdijk, de Wieringermeer, Naaldwijk en Honselersdijk en meer dan 100 uitvoeringslocaties in Nederland en België. Naast het uitvoeren van proeven faciliteert Vertify ook bijeenkomsten, open dagen en demonstraties.

Publicatiedatum: