Heemskerk Flowers

Video: Kerstman druk bij Heemskerk Flowers

Heemskerk Flowers is trots dat zij, samen met haar klanten, door de verkoop van bloemen en planten een steentje mag bijdragen aan het verbinden van mensen overal in Europa.

Juist in deze donkere dagen kunnen bloemen en planten een beetje geluk in elk huis laten stralen. Niet alleen als je een bos bloemen cadeau krijgt, maar ook als je jezelf trakteert op bloemen of een mooie plant voor in huis. Het is bewezen dat mensen met een bloemen- en plantenjungle in huis gelukkiger en minder gestrest zijn. Dus haal wat moois in huis voor jezelf of iemand anders.
 
Ook de Kerstman maakt gebruik van de nieuwste technologieën. De kerstcadeaus worden ook door hem ‘gepickt’ met een smartglass. De Kerstman volgt hiermee Heemskerk Flowers met het Pick-by-Vision principe. Hiermee krijgt de kerstman alle kerstcadeaus zo snel mogelijk en foutloos bij iedereen thuis.

Voor meer informatie:
Heemskerk Flowers
https://nl.heemskerkflowers.com/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.