Ammerlaan Hortensia veilt laatste stelen

Tholen - Wim Ammerlaan (68) heeft zojuist de laatste stelen geveild en gaat het zogezegd wat rustiger aandoen. Iemand die het bedrijf & de teelt van snijhortensia’s over zou kunnen pakken werd niet gevonden, zoons Frank en Wim jr. hebben de handen vol aan de rozenkwekerij in Afrika. Zodoende.

Goed 14 jaar geleden begon de familie Ammerlaan een rozenkwekerij in Ziway, Ethiopië. In Rijsenhout maakten de rozen plaats voor snijhortensia, ‘als het ware nog een projectje voor pa’, zo vertelt Wim. Met de sluiting hoopt hij dadelijk meer tijd te hebben in te springen voor hand en spandiensten voor zoons & RosaPlaza.

Ongeveer 1 ha van de glasopstand (het bedrijf meet ruim 3 ha) wordt gesloopt, op de rest hoopt Ammerlaan zonnepanelen te leggen. Dat is althans het plan, mocht de benodigde subsidieaanvraag niet rondkomen, dan kijkt hij ('geen haast, we hebben er verder geen kosten aan') uit naar iets anders.

Voor meer informatie:
www.ammerlaanhortensia.nl
www.rosaplaza.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.