van grootbloemig over op kleinbloemig

Mistral Flowers sluit aan bij telersvereniging Colours of Nature

Onlangs heeft Mistral Flowers een overeenkomst getekend om volgend jaar als nieuw lid toe te treden tot de coöperatie Colours of Nature.

Mistral Flowers is het familiebedrijf van de gebroeders Rijm. Zij kweken op 4 hectare grootbloemige gerbera’s in Bleiswijk. Vanwege veranderingen in de markt heeft Mistral Flowers contact opgenomen met Colours of Nature om zich bij de telersvereniging aan te sluiten. Een mooi moment om het assortiment te verbreden voor Colours of Nature, want in 2021 gaat Mistral Flowers over naar de teelt van kleinbloemige gerbera. Naar verwachting zal Mistral Flowers vanaf week 40 onder de Colours of Nature vlag gaan uitleveren. 


Mistral Flowers (Gebr. Rijm)

Op zoek naar uitbreiding
Colours of Nature was al langere tijd op zoek naar uitbreiding van-wege de wens om een breder assortiment te kunnen bieden aan haar groeiende klantenpakket. De komst van Mistral Flowers zorgt er nu voor dat Colours of Nature versneld een breder assortiment aan haar klanten kan leveren.

Over Colours of Nature
Colours of Nature is een Nederlandse coöperatie van mini-gerberatelers, die sinds 2004 is opgericht met als doel om de afzet van minigerbera’s samen op te pakken en haar klant volledig te ontzorgen. Ondertussen teelt de vereniging op negen kwekerijen en 32 ha onder één naam meer dan 250 miljoen mini gerbera’s per jaar, die via de retail uiteindelijk bij de consument thuis in de vaas terechtkomt. De belangrijkste pijlers van de afzetcoöperatie zijn duurzaamheid, de mogelijkheid van levering in grote volumes, bovengemiddelde kwaliteit, maatwerk, meedenken met de klant en de focus op grootschalig inkopende partijen. Meer over Colours of Nature en haar assortiment is te vinden op www.minigerbera.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven