SierteeltSales presenteert assortiment zestiental kwekers

Unicum: Huisbeurs in tijden van corona

Tholen - Deze week organiseert SierteeltSales een huisbeurs, waar de handel is uitgenodigd om het aanbod van een zestiental kwekers te komen bewonderen. In een mooie en ruim opgezette beurshal is het aanbod van de kwekers uitgestald, met daarbij natuurlijk extra aandacht voor de nieuwste introducties en seizoens-producten. Ronald Lamers en Cees Bronkhorst ontvangen, op afspraak en netjes volgens alle maatregelen van het RIVM, de handelaren en maken samen een rondje.


Ronald Lamers en Cees Bronkhorst

"Er zijn momenteel helemaal geen handelsbeurzen meer, maar de behoefte het aanbod te presenteren van de kwekers die wij vertegenwoordigen is er natuurlijk nog altijd. Veel gebeurt in deze tijd online maar met deze presentatie doen wij als het ware een poging om binnen de richtlijnen een soort middenweg te vinden.” Bezoekers zijn genodigden en komen dan ook op afspraak. Kwekers kunnen vrijblijvend binnen lopen.

Doordat er geen beurzen meer plaatsvinden, is het netwerkelement praktisch verdwenen. Ondanks de moeilijke tijd, waar iedereen linksom of rechtsom mee te dealen heeft, kijkt SierteeltSales vooruit en zoeken Ronald en Cees naar nieuwe wegen om het assortiment onder de aandacht te brengen. Daarom is een initiatief als deze, onder de gegeven omstandigheden, voor eigenlijk iedereen interessant om te volgen. “Omdat we nu het hele assortiment van onze kwekers mooi bij elkaar hebben, hebben we ook een professionele video laten maken. We kunnen hiermee straks onze presentatie ook online aan de aan de klanten laten zien die hier niet aanwezig konden zijn."

Het kantoor van SierteeltSales is gevestigd in een van de hallen van het voormalig veilingterrein van Veiling Oost Nederland in Bemmel. Een tijdelijk leegstaande hal erachter kon men voor deze gelegenheid mooi benutten.

Ingetogen
Hoe vergaat het de kwekers, hoe zijn de heren van SierteeltSales het afgelopen (halve) coronajaar doorgekomen? “In maart zag het er allemaal niet zo rooskleurig uit, de markt liep vast, maar gedurende het voorjaar en de zomer hebben we toch wat goed kunnen maken. Over het algemeen genomen hebben de kwekers dan ook een redelijk goed jaar gedraaid. Naar de toekomst toe is men misschien iets meer afwachtend; er is zeker niet minder opgezet, maar men probeert wat meer vast te leggen en ook is men wat ingetogener voor wat betreft de langere termijn. Voor de komende maanden ziet de markt er echter veelbelovend uit.”

Voor meer informatie:
Sierteelt Sales
Nijverheidstraat 45
6681 LN - Bemmel
M: +31 6 57 88 25 26
E: info@sierteeltsales.nl
www.sierteeltsales.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven