Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Syngenta Flowers verdriedubbelt stekproductie Dahlia Sincerity

Syngenta Flowers verdriedubbelt de productie van de dahlia Sincerity. Edwin Oortwijn, Product Manager Dahlia: "Dahlia Sincerity doet het bijzonder goed op de proefvelden van onze klanten. Na het winnen van FleuroStar stroomden de bestellingen zodanig binnen dat we onze stekproductie verdriedubbeld hebben om tegemoet te kunnen komen aan de vraag. Tot zover verloopt de marktintroductie van Sincerity voorspoedig en 2021 belooft een uitstekend jaar te worden voor deze Dahlia."

Overvloed van giga-bloemen
De gevulde bloemen van deze nieuwe Dahlia kunnen een diameter van 20 cm bereiken. Sincerity heeft vele, vroegbloeiende bloemen met prachtige roze en witte bloembladeren, en een geel kleuraccent in het hart.

Michael Kester, voormalig Global Head Syngenta Flowers die begin september met pensioen ging: "In Sincerity komt al het mooie van een dahlia bij elkaar: kleur, praktisch, wow factor en gebruiksvriendelijk. Deze plant is een prachtig voorbeeld van innovatieve genetica die waarde toevoegt aan de hele keten."

bron: Fleuroselect

Publicatiedatum: