Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

deBloemist.nl winnaar Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek

deBloemist.nl mag zich de winnaar van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek 2020 noemen. Thomas Clavaux (eigenaar deBloemist.nl): "We zijn ontzettend blij en trots, dit is een bekroning op ons duurzame beleid. Een erkenning voor het hele team!" Bekijk hier de finale-uitzending online terug.

Het oordeel van de jury
deBloemist.nl, specialist op het gebied van bloemen bezorgen, is een onderneming die over veel aspecten van duurzaamheid heeft nagedacht en er bewust mee bezig is. Met zonnepanelen, een warmtepomp, natuurlijke verlichting en bewuste verpakkingen. Zelfs na de nominatie in de zomer maakte ze nog enorme stappen. Zo pakte ze het inkoopbeleid opnieuw aan en heeft een nog hoger percentage bloemen nu een MPS-certificaat.

Ook zagen we verbetering in de communicatie over duurzaamheid richting klanten en een grotere focus op lokale samenwerking. deBloemist.nl maakt ook indruk door de nieuwe sociale samenwerking met Kwekerij de Groene Cirkel, een belangrijk project voor re-integratie en dagbesteding. Een schitterend voorbeeld hoe een bedrijf zijn eigen business model kan aanvullen én tegelijkertijd maatschappelijk betrokken kan zijn.

Over de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek
De Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek is een jaarlijkse prijs van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk met als doel duurzaam ondernemen in de streek te belonen. 

Lees hier meer over de duurzaamheidsprijs.

bron: deBloemist.nl 

Publicatiedatum: