Dymak richt zich op nieuwe segmenten

In de afgelopen jaren heeft Dymak hun focus verlegd van traditioneel handelsbedrijf dat allerlei potten leverde aan de tuinsector naar een diverser bedrijf met een sterke focus op huis en tuin. 

Dit Deense bedrijf levert al jarenlang potten aan telers over de hele wereld. Nu krijgen nog meer bedrijven daar toegang toe, omdat de strategische focus van Dymak de laatste paar jaren heeft gelegen op het ontwikkelen en uitbreiden van hun productcategorieën. Verschillende grote supermarktketens, winkels en tuincentra hebben al geprofiteerd van deze uitbreiding. 


Martin Kragh, directeur business development en Kristian Kristiansen, commercieel directeur

"Veel van onze materialen en processen zijn erg vergelijkbaar met wat er in andere productcategorieën kan worden gebruikt in de huis- en tuinsector," zegt Martin Kragh, directeur business development. "Bij Dymak benadrukken we dat we geleid worden door de wensen van de klant. Daarom hebben we onlangs kantoren geopend in Mexico, Vietnam en India. Verder onderzoeken we de mogelijkheden in Bangladesh, Indonesië en de Filippijnen, omdat er een enorme toename is in de vraag." 

Het verleggen van de focus naar sourcing partner in plaats van leverancier is ook ingegeven door hun investering in hun IT-platform DGS (Dymak Global Sourcing). Het platform biedt volledige transparantie over de toeleveringsketen aan de klant en kan diversere en complexere sourcing uitvoeren.

Hoe zit het met de groensector
Dymak zal de groensector blijven voorzien van producten en volgens Martin zal de sector alleen maar profiteren van de nieuwste uitbreidingen. 

"Er komt meer keus, omdat we onze sourcing gebieden continu uitbreiden. Tegelijkertijd komt er dus een uitgebreider assortiment, met meer speciale producten en voordelige prijzen die passen bij de trends in de markt."

Voor meer informatie:
Dymak
Martin Kragh, Business Development Director 
T: +45 2540 2803
www.dymak.dk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.