600 "toppertjes"

Bijzondere musicals opgefleurd met bloemen

Tholen - Gisterenavond was het de beurt aan de laatste van een negental basisscholen hun eindmusical op te voeren op de parkeerplaats van de Rabobank in de De Lier. Langs deze weg was het voor de kinderen, die vanwege de huidige situatie geen opvoering op de eigen school konden organiseren, toch nog mogelijk het afscheid van de basisschool te vieren.

Een drive-in musical dus, a la de klassieke Amerikaanse openlucht bioscoop. Het initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Rabobank Westland, terwijl Rob Veenman als presentator en gastspreker optrad en de avonden aan elkaar praatte. De optredens waren op een radiofrequentie te horen, waardoor iedereen de musicals vanuit de auto goed kon volgen. Geapplaudisseerd werd er middels de claxon.

Message Printz, een nieuw merk van Greencre8 uit Honselersdijk en bekend van het verven en bewerken van bollen en planten, greep het moment aan om zowel de ouders als basisschoolleerlingen een kleurrijke boodschap mee te geven als aandenken aan deze speciale gebeurtenis. Per avond werden alle bezoekers - telkens gemiddeld 60 auto’s - getrakteerd op een anthurium voorzien van de boodschap: ‘Jij bent een toppertje’. De bloemen, die gesponsord waren door Jaap Evers van Kwekerij Evanthy, zaten in een speciale tube die aan de autoruit bleef plakken. Over alle avonden heeft het team zo’n 600 bloemen weggegeven. 

Message Printz kan de teksten en eventueel ook plaatjes/logo's ook drukken op rozen en calla’s.

bericht & foto's met dank aan Lisanne Fabriek, La Fabriek


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven