Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Shaniel Raghoenath

Nieuw pand Dutch Agro Systems in gebruik genomen

Tholen - Het nieuwe pand van Dutch Agro System is zojuist opgeleverd. Zat men voorheen in een van de loodsen van KG Greenhouses, nu kan men ook fysiek volledig onafhankelijk opereren. Bovendien is er flink geïnvesteerd in machines, wat het mogelijk maakt meer klanten van meer verschillende systemen te voorzien.

“Ons deksysteem is dermate geoptimaliseerd en geperfectioneerd dat er met de bouw praktisch geen fouten gemaakt kunnen worden”, zo vertelt Shaniel Raghoenath, een van de eigenaren en tevens directeur. “Dat betekent ook dat wij ons in de productie geen fouten kunnen veroorloven. De speling is minimaal, de dek roede valt precies in de goot, de profielen sluiten perfect aan op de nok. Daarom hebben we ook de nodige machines geïnstalleerd en hebben we alle processen verregaand geautomatiseerd, opdat onze systemen altijd 100% uniform zijn.”

Shaniel Raghoenath samen met productieleider Marcel Bodemann

Momenteel draait de productielocatie op volle toeren om gelijktijdig verschillende projecten in Nederland van de benodigde systemen te voorzien. Dat is meer toeval dan wijsheid; men heeft klanten over de hele wereld (recentelijk kwam men o.a. in Engeland, Duitsland, Kroatië en China), maar omdat de internationale handel de laatste tijd zijn hobbels kende zijn veel projecten stil komen te liggen. “Daarom kwam dit niet slecht uit, maar as we speak starten veel van die projecten nu weer op.”

Dutch Agro Systems werd ongeveer zeven jaar gelden, samen met enkele aandeelhouders, gestart door Shaniel. Het aluminium is afkomstig van verschillende leveranciers in Europa. Naast de nieuwe productielocatie in Bergschenhoek heeft Dutch Agro Systems ook productielocaties in India en China. Daar is de automatisering echter een stuk lager en komt er, zo vertelt Shaniel, (dus) meer handwerk bij kijken. Het bedrijf is een van de zeer weinige spelers in de markt die voor de vrije markt produceert.

 

Voor meer informatie:
Dutch Agro Systems
Shaniel Raghoenath 
E: [email protected]
www.dutchagrosystems.com