Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floriade Expo 2022 in Almere gaat door

Floriade Expo 2022 in Almere gaat door. Dat heeft de gemeenteraad van Almere gisterenavond besloten. Wegens de corona problematiek stond doorgang de afgelopen maanden ter discussie. De wereldtuinbouwtentoonstelling vindt plaats van 14 april tot en met 9 oktober 2022.

Links Pieter Cloo, directeur Floriade Almere 2022 B.V., rechts Jan Hoek, wethouder Duurzaamheid, Mobiliteit en Democratische Vernieuwing (foto: Feenstra Fotografie)

Op dit moment hebben 210 bedrijven zich gecommitteerd aan Floriade en hebben reeds 33 landen hun deelname bevestigd. Wethouder Jan Hoek: “Met heel veel verschillende partijen werken we al geruime tijd aan de wereldexpo en aan de nieuwe groene stadswijk die daaraan verbonden is. Ik ben blij dat we deze samenwerking kunnen voortzetten. De Floriade, het programma met de stad op weg daarnaartoe, en de nieuwe wijk Hortus, dat alles bij elkaar helpt ons verder in de ontwikkeling van Almere naar een groene en gezonde stad. Bewoners, instellingen en ondernemers gaan hiervan profiteren.”

bron: Floriade

Publicatiedatum: