Hofland Flowering Plants viert 120 jarig bestaan

Vrijdag 12 juni vierde de familie Hofland het 120-jarig jubileum van de kwekerij met een lunch in de kas. Een bijzondere mijlpaal die met veel trots gevierd werd door het personeel en de vier aanwezige generaties. Naast dit heugelijke feit werd ook Goos Hofland in het zonnetje gezet omdat hij al 40 jaar kweker is. 

Annemiek Hofland, vijfde generatie aan het roer: "We hadden het graag grootser aangepakt, maar helaas is dat door de huidige omstandigheden niet mogelijk. Toch kijk ik met veel trots en dankbaarheid naar iedereen die hier aan tafel zit. Zij maken het immers allemaal mogelijk om dit familiebedrijf voort te zetten. Het is bijzonder om dit jubileum allemaal mee te kunnen maken, dit is immers niet vanzelfsprekend."

In 1899 startte Jan Hofland de kwekerij aan de Kruisboekweg in Naaldwijk met het telen van meerdere soorten fruit. Sinds 1960 zit het bedrijf al gevestigd aan de Lange Broekweg, waar enige tijd later als eerste in Nederland gestart werd met de teelt van Lidcactus. Dit product is nog steeds één van de hoofdproducten. Door de 87-jarige Hofland werd een beker voor het winnen van een kwaliteitsprijs in 1929 overhandigd. "De beker is een mooi symbool voor ons bedrijf, producten van kwaliteit telen doen we immers met veel passie, we hopen dit nog jarenlang te doen!" aldus Annemieke Hofland.

 

Voor meer informatie:
Hofland Flowering Plants
Lange Broekweg 46
2671 DV Naaldwijk
0174-62 58 87
E: info@hoflandfloweringplants.nl
www.hoflandfloweringplants.nl

bron tekst: Decorum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven