Laurens van der Lans geeft Kennedy over aan Guus van Leeuwen

Na 23 jaar oogst Laurens van der Lans deze week zijn laatste chrysanten. Als één van de grondleggers van VannoVa teelde Laurens door de jaren heen Zembla, Madiba, enkele Santini rassen en als laatste Kennedy onder het label van VannoVa. De komende periode blijft Laurens als voorzitter nog verbonden aan de groep. Daarnaast zal hij de komende maanden gebruiken om te bepalen wat hij in de toekomst gaat doen.

Laurens geeft Kennedy over aan Guus van Leeuwen en daarmee blijft dit populaire ras behouden binnen het VannoVa assortiment. Op 8/9 juni zal Guus van Leeuwen de laatste Baltica Yellow aanvoeren. Die dag wordt ook de eerste Kennedy geoogst. Vanaf dinsdag 9 juni is Kennedy verkrijgbaar op de klok en via de diverse digitale koppelingen. Na de eerste 2 weken zullen de beschikbare aantallen toenemen. Guus van Leeuwen zal de VannoVa Kennedy hoes gebruiken met de vertrouwde bordeauxrode kleur. De maatvoering van deze hoes is perfect voor Kennedy en de kleur is bekend bij de klanten. Hiermee is een continuering van het assortiment en de kwaliteit voor kopers gewaarborgd binnen de groep.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met accountmanager Leon Kuijt 06-12596683 of  sales@vannova.nl

www.vannova.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.