Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voor kwekers

Guy van Marrewijk en Tim van Kester presenteren Kweker aan Huis

Tholen - Afgelopen maandag lanceerden Guy van Marrewijk en Tim van Kester de webshop ‘Kweker aan Huis’. Tien verschillende kwekers bieden er een breed assortiment van bloemen en planten aan, die volgens marktconforme prijzen direct aan de consument worden aangeboden.


De eerste bezorging!

De webshop bestaat uit een breed assortiment van bloemen en planten, aangeboden door 10 verschillende kwekers. “We waren gisteren één dag in de lucht en kregen direct al een aantal nieuwe aanvragen binnen van kwekers die ook graag mee willen doen. Het assortiment wordt dus zeker nog verder uitgebreid.”

De jongens komen allebei uit het Westland, zijn beiden groot geworden op de kwekerij en ook nu nog in de sector – de een bij een transportbedrijf, de ander bij een toeleverancier – werkzaam. Na het werk worden direct de bestellingen opgehaald bij de kwekers en bezorgd bij de klant.

De producten worden aangeboden tegen marktconforme prijzen. In tegenstelling tot de grote en bekende bloemenbezorgdiensten worden hier bloemen en planten direct van de kweker naar de consument gebracht. Bezorging in het Westland is gratis, daarbuiten (Hoek van Holland, den Haag, Delft, Maassluis, etc.) wordt €4,- transportkosten in rekening gebracht. Vandaag voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis.

Bij het initiatief zijn vooralsnog de volgende kwekers aangesloten: Amazone Plants, Aparatus, Berg Lisianthus, Concorde Orchids, Kwekerij Aad Scheffers & Zonen, Shadow Plants, Villa Curcuma, Villa Gerbera en De Wintertuin.

Tot slot heeft men het geheel ook nog een mooi motto meegegeven: "De mooiste bloemen en planten, vers van de kweker, direct bij u aan huis!"

De website www.kwekeraanhuis.nl  is maandag online gegaan. Daarnaast is men ook te vinden op Facebook.