Peter van der Valk, El Flaco

Opgeruimd het nieuwe jaar in

Tholen - "Fijn om zo vlak voor het nieuwe jaar een mooi project af te ronden",  vertelt Peter van der Valk van El Flaco. De installateur legde in de laatste week van 2019 de laatste hand aan een scherminstallatie en de montage van insectengaas bij een kweker in Honselersdijk, terwijl de eerste potplanten er al in zijn gezet.

De 1,4 hectare grote kas werd gebouwd door Bom. De betonvloer werd gelegd door Kroes, het grondwerk was voor Hofstede en de elektra werd aangelegd door Enthoven. “Al met al weer een mooi project midden in het Westland met een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. Ook leuk is dat deze klant in het komende jaar weer 3,1 hectare gaat bouwen”, aldus Peter. “We hebben ongeveer twee weken uitgetrokken voor de installatie en een week voor het monteren van het doek.”

De meeste scherm-materialen komen bij Van der Valk Systemen vandaan. “We gebruiken het triple plus clipprofiel inclusief het valk climax slipsysteem in verband met de duurzaamheid. Voor het schermdoek is gekozen voor een doek van IFG Cresco uit België . Dit doek schermt circa 40% zon weg en heeft een energiebesparing van circa 50%.”

Voor meer informatie:
El Flaco bv scherminstallaties
Peter van der valk
Stationsweg 63
2675 AM Honselersdijk
www.el-flaco.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven