Container Centralen scherpt acties tegen kapotte CC TAG5 en valse labels aan

Container Centralen breidt haar actieprogramma uit om kapotte en valse CC TAG5’s te voorkomen. Men gaat actief zwarte en rode labels verwijderen, samenwerken met scanpartners in Europa en veroordeelde partijen, die valse CC TAG5’s gekocht of verkocht hebben, uitsluiten van de CC pool.

Verwijderen van zwarte en rode labels
Container Centralen neemt actief haar verantwoordelijkheid voor het aanbieden van een goed product. Naast onze bestaande maatregelen hebben we een mobiel verwijderteam ingezet om het verwijderen van zwarte en rode labels te versnellen en zo de kans op breuk te verkleinen. Ons doel voor ultimo 2020 is om nog maximaal 10% zwarte labels te voeren. Vanaf juli zijn er zo al 45.000 zwarte labels extra verwijderd. Vanaf Q1 2020 worden ook rode labels verwijderd, nadat de data overdracht van het rode label naar de CCTAG5 is gerealiseerd.

Gratis omruilservice voor kapotte, originele CC TAG5’s
We geloven in het design van onze CC TAG5. Daarom kunnen kapotte, originele CC TAG5’s gratis bij ons worden omgewisseld. De mogelijkheden om dit te doen worden verbeterd en uitgebreid; zo kunt u kapotte, originele CC TAG5’s vanaf begin 2020 ook bij al onze CC depots omruilen, ook bij de CC depots op de locatie van Royal FloraHolland.

Pakkans vergroten
Container Centralen breidt de samenwerking met haar strategische partners in Europa uit, die net als CC scannen bij de ontvangst, om de pakkans van gebruikers van valse CC TAG5’s te vergroten. In overleg met deze partners wordt een zero tolerance beleid opgesteld en nageleefd. Met Royal FloraHolland is het overleg hierover al opgestart. De huidige samenwerking met een extern recherchebureau en de mobiele controle ploeg van Royal FloraHolland wordt geïntensiveerd en CC lanceert binnenkort een app waarmee iedereen eenvoudig CC TAG5’s kan scannen. Deze app maakt onderdeel uit van het digitalisering programma van CC waarover later meer informatie wordt gedeeld.

Voorkomen en bestraffen gebruik valse CC TAG5’s
Het gebruik van valse CC TAG5’s raakt elke pooldeelnemer, het is dan ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid om het gebruik van valse CC TAG5’s te voorkomen.

Container Centralen treedt op tegen partijen waartegen voldoende bewijsmateriaal is verzameld over de koop of verkoop van valse CC TAG5’s. Na een veroordeling worden de contracten met de betrokken partijen opgezegd. Op dit moment lopen er meerdere juridische zaken. Met deze concrete acties zijn wij ervan overtuigd dat de CC Pool op termijn de kwaliteit krijgt, die weer een zorgeloos gebruik oplevert.

bron: Container Centralen


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.