17 bedrijven werken samen onder de naam G8

"Het beste van de Colombiaanse bloementeelt bijeen"

Vijftien jaar geleden besloot een groep bevriende telers die lid zijn van Asocolflores en die dezelfde businesswaarden delen om vanuit economisch oogpunt hun krachten te gaan bundelen. De groep bedrijven is in de loop der jaren versterkt en momenteel bestaat ze uit 17 Colombiaanse kwekers die samenwerken onder de naam G8. Samen bieden zij meer dan 400 varieteiten, een areaal van meer dan 500 ha, en werk aan ruim 6.000 mensen. 


Decoratie met bloemen die gekweekt zijn door de G8 op de Proflora

Volgens de huidige leden: Agrícola Circasia, Rosas Agua Clara, Aposentos Flowers, Colibrí Flowers, Flores del Gallinero, Inverpalmas, Matina Flowers, Vuelven, Agromonte, Andalucía, Ayurá, Don Eusebio, Flores la Conchita, Luisiana Farms, Plazoleta Flowers, Turflor en Serrezuela willen ze de afzet de komende jaren steeds meer naar een internationaal niveau tillen en hun bloemen met een andere benadering promoten door de gedeelde waarden van de bedrijven te benadrukken.  

Pablo Bazzani van Plazoleta Flowers: "In het verleden hebben we onze krachten gebundeld om verschillende technieken en voorzieningen voor onze kassen te kopen. Nu willen we de markt samen benaderen en klanten laten zien dat we dezelfde normen delen als Asocolflores en Florverde. Door samen te werken willen we onze klanten vertellen dat we de markt respecteren en betrouwbaar zijn."

In onderstaande video wordt de visie van G8 in beeld gebracht.

Voor meer informatie:
G8 Farms
Ana Maria Arrazola
Email: aniarrazola@gmail.com 
www.g8farms.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven