Ellepot en PROPTEC gaan samenwerken: Ellepot Australia

Nieuw partnerschap in Australië voor geïntegreerde oplossing vliesdoekpot

Ellepot wil actief zijn in de belangrijke gebieden wereldwijd. Daarom zijn ze trots hun partnerschap met PROPTEC en Brad Skinner in Australië te kunnen aankondigen. Ellepot Australië zal de markt voorzien van de nieuwste technologie van Ellepot waarmee volledig geïntegreerde oplossingen voor potten van vliesdoek worden geboden, inclusief machines, vliesdoek en AIR-trays.

"Met Brad en zijn kundige team bij Proptec hebben we een partner die ons kan leiden in het bedienen van onze klanten in Australië. Brad is met zijn teeltbedrijf Highsun Express al 15 jaar klant van Ellepot en heeft niet alleen de persoonlijke ambitie en grote professionele kennis van de sector om klanten te helpen excelleren in hun bedrijf, maar deelt ook dezelfde passie voor efficiëntie in de productie en technologie, net als we doen bij Ellepot. We zijn ervan overtuigd dat we met deze toegewijde partner onze klanten goed van dienst kunnen zijn en dat we op een succesvolle manier onze aanwezigheid in Australië kunnen uitbouwen, vooral in de sierteeltsector en de fruit- en notensector," zegt CEO Lars Steen Pedersen. 

Oplossingen voor telers met op maat gemaakte Ellepots
"Naast het volledig geïntegreerde Ellepot-vermeerderingssysteem kunnen we ook vooraf gemaakte Ellepots leveren die klaar zijn voor bestickering," zegt Brad. "Hiermee verkrijgen de telers een grotere flexibiliteit in hun productie, zeker met de brede keus aan vliesdoek en trays."

Ellepot heeft 18 verschillende soorten vliesdoek waar telers hun potten mee kunnen aanpassen aan het gewastype."

Met de ervaring die PROPTEC heeft en de gekwalificeerde landbouwkundigen kunnen ze klanten helpen om hun grond juist te mengen voor het Ellepot-systeem. De flexibiliteit in productie is een van hun concurrentievoordelen.

"Het betekent veel voor onze klanten om lokaal te zijn in deze globale wereld," zegt Lars. "Onze klanten verdienen het beste en met Proptec als partner kunnen we hen sneller en beter van dienst zijn met de juiste aandacht, kennis en expertise."

Voor meer informatie:

Ellepot A/S
www.ellepot.com
info@ellepot.com

Ellepot Australia
www.ellepot.com.au
info@proptec.com.au 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.