Wouter Steenks

"Huren buisrailwagen voor teeltwissel scheelt in de papieren"

Tholen - Binnenkort breekt er een belangrijke periode aan voor de kwekers, namelijk de teeltwissel. In een periode van ongeveer twee tot drie weken zal er intensief gewerkt worden om oude planten uit de kassen te verwijderen, de kas te desinfecteren en vervolgens schoon te maken. Tijdens de teeltwissel is het belangrijk om ziektes en plagen te voorkomen.

Omdat er tijdens de teeltwissel veel opgeruimd moet worden, is het erg handig om machines te hebben die een helpende hand bieden. Sommige machines zijn alleen tijdens deze korte periode van nut. Daarom bestaat de mogelijkheid om machines te huren. Hierdoor heeft u geen hoge aanschafkosten en extra kosten om de machine te onderhouden.

Een van de meest nuttige machines tijdens de teeltwissel is de buisrailwagen. Deze multifunctionele wagen is uitstekend voor het werken op hoogtes. Denk hierbij aan dek reparaties, het schoonspuiten van teeltgoten, het reinigen van lampen en onderhoud aan het luchtmechaniek en scherm. De maximale platformhoogte die de buisrailwagens van Steenks Service kunnen bereiken is 5,5 meter. Hun buisrailwagens zijn te huur in vrijwel elke spoormaat.

Wanneer uw buisrailwagens een groene vuile laag hebben van het paprika- en tomatengewas, dan is er de totaalreiniger van Frekofix. Wouter Steenks: "De reiniger werkt eenvoudig: spuit het schoonmaakmiddel op de machines, laat het even intrekken en spuit het er vervolgens vanaf, de groene laag is zo verdwenen. De reiniger is ook erg effectief in het verwijderen van vetten en algen."

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
T +31(0) 174 510 266
F +31(0) 174 518 326
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven