Kassenbouwreünie V&V Noordland in de States

Kijk eens wie we daar hebben! Ze gingen in de jaren '80 naar Noord-Amerika om er kassen uit de grond te stampen en zijn er nadien blijven plakken: de mannen van kassenbouwer V&V Noordland. Afgelopen weekend kwamen ze bijeen voor een reünie.

Op de foto van links naar rechts: Ton Versteeg, Arie Luiten,  Gerrit Otto, Mike Essig, Guy van Leeuwen, Dirk Herens, Johan van den Beukel en Hans Spek

Was gezellig
V&V Noordland was een dochteronderneming van het Nederlandse kassenbouwbedrijf Voskamp & Vrijland en daar ligt de oorsprong van deze club dan ook: allen waren ze in de jaren '80 voor VV Noordland werkzaam in de kassenbouw in de VS. De meeste hebben de States niet meer definitief verlaten.

Afgelopen weekend was het tijd voor een reünie, in Michigan welteverstaan. En hoewel ze veertig jaar geleden misschien niet zo keurig aan de bar zaten maar er meer onder of op klommen, zijn sommige dingen toch niet veranderd. "Was gezellig", was in ieder geval de samenvatting van de mannen zelf. 

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.