Wereldwijd online platform voor aan- en verkoop landbouwapparatuur

Het investeren in machines en voertuigen kan grote kosten met zich meebrengen voor bedrijven in de land- en tuinbouw. "Het Tradus platform is een internationale handelsplaats voor bedrijfsvoertuigen en tweedehands materieel van over de hele wereld. We kunnen bedrijven helpen te vinden wat ze zoeken tegen een goede prijs. En ook andersom helpen we bedrijven die apparatuur te koop hebben om nieuwe kopers te vinden door middel van ons wereldwijde netwerk", leggen ze uit vanuit Tradus.

Deze website richt zich op de aan- en verkoop van zwaar materieel, zoals, in het geval van de landbouwsector, tractoren, grondbewerkingsmachines of apparatuur voor hooi en veevoer. Andere categorieën zijn transport, reserveonderdelen en de bouw.

Tradus maakt deel uit van OLX-Group, een netwerk van toonaangevende advertentieplatforms op 45 markten, met merken als OLX, Avito, Letgo, Dubizzle, Storia en Stradia. "OLX Group verbindt mensen die zijn geïnteresseerd in het kopen, verkopen of uitwisselen van goederen en diensten. Ook biedt deze website de mogelijkheid om snel en eenvoudig een advertentie te plaatsen", stellen ze. Adverteren op het online platform is gratis, hoewel er ook betaalde pakketten zijn voor adverteerders die veel advertenties willen plaatsen of zichtbaarder willen zijn.

 

Meer informatie op www.tradus.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven