Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Flier Systems op HortiContact

"Animatie helpt modulair inzetten machines met specifieke wensen te visualiseren"

Een machine echt goed op een beurs tonen, valt vaak toch niet helemaal mee. Daarom kiest Flier Systems er dit jaar voor om op beurzen met een interactieve presentatie de automatisering- en mechaniseringsoplossingen voor met name jongplantenkwekers te tonen. De focus ligt daarbij niet op één bepaalde machine, maar op het geheel. 

Flier Systems is een Nederlands familie bedrijf met ruim 85 jaar ervaring in het realiseren van automatiserings- en mechaniseringsoplossingen in de wereldwijde glastuinbouw. Met name voor jongplantenkwekerijen. "We maken gebruikt van de FLEX methodiek; dat is een modulaire opbouw voor het flexibel inzetten van onze systemen."

"Een machine die we op een beurs tonen, kan echter zelden exact afvangen wat een klant nodig heeft. Daarom blijft overleg met specialisten binnen ons bedrijf belangrijk. Ook dit kan op de beurs, waar we bijvoorbeeld de productielijnen voor trays, perspotten en steenwol presenteren net als de productieprocessen rondom hydroponics. De animatie helpt om te visualiseren hoe machines modulair in combinatie met specifieke klantwensen in te zetten zijn."

Flier Systems staat op HortiContact in stand C105

Voor meer informatie:
Flier Systems B.V.
Zuideinde 49, Postbus 200,
2990 AE Barendrecht
Tel. +31(0)180 61 50 55
Fax. +31(0)180 61 80 83
info@fliersystems.nl 
www.fliersystems.nl

 

 

Publicatiedatum: