Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eurotec introduceert de Lowpad Small

De nieuwste ontwikkeling van Eurotec op de AGV markt is de introductie van de Lowpad Small. Na een periode van engineering en assemblage is de Lowpad Small nu klaar voor introductie op LogiMAT 2019.

De Lowpad Small is zeer geschikt voor ladingdragers zoals dolly’s, trolleys en rolcontainers. Eén van de unieke kenmerken is dat de Lowpad de ladingdrager optilt. Dit zorgt voor een efficiënter en veiliger transport. Veiligheid wordt gegarandeerd door het 360 graden uitzicht rondom.

De verschillende Lowpad voertuigen kunnen gelijktijdig worden ingezet. Lowpads kunnen daardoor verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren, waardoor de fysieke activiteiten van orderpickers worden vergemakkelijkt en de efficiëntie van magazijnen wordt geoptimaliseerd.

De Lowpad is een slimme AGV (Autonomous Guided Vehicle) met een ultra laag chassis. De Lowpad kan worden ingezet zonder aanpassingen te hoeven doen aan de infrastructuur van een warehouse. Lowpads worden aangestuurd door software die naadloos in het bestaande systeem van de klant kan worden geïntegreerd. De software is intern ontwikkeld door Eurobrain, een zusterbedrijf van Eurotec.

Geïnteresseerd in de Lowpad? Bezoek Eurotec op LogiMAT 2019 in Stuttgart. "We nodigen u van harte uit om onze stand (E061) te bezoeken, waar we u een unieke demonstratie zullen geven van de Lowpad."

Bezoek www.eurotec.com voor meer informatie over de Lowpad.

Voor meer informatie
Eurogroep BV
Van Beukelaarweg 45
2971 VL Bleskensgraaf
The Netherlands
Email: info@eurogroep.com 
+31 (0)184 69 11 05
www.eurogroep.com   

Publicatiedatum: