Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tyne Moulds & Machinery investeert in zonnepanelen

"Kleine veranderingen maken een groot verschil"

Wanneer je productie om duurzaamheid draait, moet dit natuurlijk ook van buitenaf zichtbaar zijn. Met dit in het achterhoofd heeft Tyne Moulds & Machinery eind 2018 zonnepanelen laten installeren op het dak van de fabriek, waardoor ze nu hun eigen elektriciteit kunnen genereren.

Ramy Zack en James Sword van Tyne Molds tijdens de IPM Essen 2018. 

Kleine veranderingen maken een groot verschil
Tyne Moulds & Machinery is een fabrikant en ontwerper van labels en  en allerlei plastic producten voor telers, bloemisten en tuincentra. Ze verkopen hun producten via een wereldwijd netwerk. "We doen alles van het ontwerpen van producten, het maken van de onderdelen, het in elkaar zetten, het verzenden en nu wekken we zelfs onze eigen elektriciteit op", zegt Internationaal verkoop- en marketingmanager James Sword.

Door te investeren in zonnepanelen voor het dak van onze fabriek laten we onze toewijding aan de ethische handel en het fabriceren van onze productie voor wereldwijde distributie zien. Deze factoren zijn een belangrijk verkoopmiddel voor onze klanten om de producten aan hun eigen klanten te verkopen. Kleine veranderingen maken een groot verschil en dit is waar we ons als bedrijf altijd op richten."


Voorbeelden van producten van Tyne Moulds & Machinery

Gerecycled consumentenplastic
Tyne Moulds maakt sinds 10 jaar hun producten van 90% gerecycled plastic. "We bieden onze producten aan in verschillende kleuren, vooral in donkergroen en zwart. Deze producten zijn ideaal om van gerecycled consumentenplastic te maken aangezien deze over het algemeen van donkere kleuren zijn gemaakt", vertelt Sword.

“We kopen het plastic van bedrijven die plastic recyclen en deze leveren ons vervolgens gegranuleerd plastic. Dit soort plastic is al een aantal jaren beschikbaar op de markt. Omdat plastic afval zo'n belangrijk onderwerp is in de media, vinden we dat wij een voorbeeld moeten stellen. Zo kunnen we anderen laten zien dat kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken voor het milieu en de sector."

Tyne Moulds zal ook dit jaar weer zijn producten presenteren tijdens de IPM in Essen en ze maken deel uit van het Britse Paviljoen. Het bedrijf is te vinden in Hal 7 bij stand B24a.

Voor meer informatie:
Tyne Moulds & Machinery Co Ltd
James Sword
E-mail: james@tynemoulds.co.uk 
www.tynemoulds.com

Publicatiedatum: