Kweker Martijn Heemskerk overleden

Afgelopen vrijdag 28 december is bloembollenkweker Martijn Heemskerk (43) overleden na een noodlottig ongeval op zijn kwekerij, crocosmiakwekerij Davelaar in Woudenberg. 

‘Wat je als brandweer nooit hoopt mee te maken is in Woudenberg gebeurd, we wensen de familie, vrienden en collega’s van Brandweer Woudenberg veel sterkte toe in deze zware tijd’, twitterde de brandweer van Renswoude, waar Martijn Heemskerk vrijwilliger was. Afgelopen vrijdag raakte hij bekneld in een machine op zijn eigen bedrijf.

Online stromen de steunbetuigingen ook van de gemeente Woudenberg en diverse brandweerkorpsen uit Utrecht binnen. ,,Martijn was vrijwilliger bij de Woudenbergse brandweer en heeft door zijn inzet als brandweerman veel betekend voor ons dorp en de veiligheid van onze inwoners. Wij betuigen zijn vrouw, kinderen, familie en het brandweerkorps Woudenberg onze oprechte deelneming en wensen hen veel kracht en sterkte toe om het verdriet een plaats te geven naast alle herinneringen", aldus de gemeente Woudenberg. 

Samen met zijn vader teelde hij meer dan 100 verschillende variëteiten Crocosmia's. Martijn Heemskerk laat een vrouw en twee kinderen na.  


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven