Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Focal Scoop vervult behoeften designers"

"Innovatieve veredeling is onze kernwaarde en daarom zijn onze teams continu bezig om niet alleen de bestaande variëteiten te verbeteren, maar ook om nieuwe en innovatieve producten te introduceren," vertelt Daniel Kaufman van Danziger. Tijdens de IFTF vertelde hij ons over hun nieuwe assortiment van snijbloemen, Focal Scoop.

Daniel Kaufman van Danziger tijdens de IFTF 2018 met de FOCAL SCOOP .  

Focal Scoop breidt de markt voor de Scoop Scabiosa uit, omdat het een extra manier biedt om het product te gebruiken.

SCOOP Scabiosa

Drie jaar na de lancering van de zeer populaire Scoop serie, introduceert Danziger Focal Scoop. Vergeleken met de originele Scoop serie is de bloem van de Focal Scoop bijna verdubbeld in grootte, 8-10 cm. De variëteit is beschikbaar in acht kleuren. "Het product werd voor het eerst tentoongesteld tijdens de Expo Flor Ecuador. De Focal Scoop is een extra serie, en is bedoeld om een onvervulde behoefte op te vullen van een Scoop die op zichzelf gebruikt worden. Of het nu is in een boeket of als focale bloem, we hebben van designers gehoord dat ze deze mogelijkheid ook graag wilden hebben. Met de nieuwe variëteiten van Focal Scoop kunnen we nu aan deze behoefte voldoen.”

Florsani
Volgens Daniel zal de Focal Scoop in 2019 in commerciële hoeveelheden beschikbaar zijn. De oplettende bezoeker zal de variëteit tijdens de IFTF echter al gezien hebben bij de Ecuadoriaanse teler Florsani. Dit jaar hebben ze verschillende proeven uitgevoerd om te zien welke variëteiten het best groeien in hun lokale omstandigheden.

Belén García van Florsani tijdens de IFTF 2018

“In Ecuador hebben we de perfecte omstandigheden om de Focal Scoop te telen," zegt Belén García van Florsani. “Het heeft een prachtige grote bloem en een lange steel." Florsani levert zijn producten aan Nederland, de Verenigde Staten, China en Australië. "Focal Scoop is geschikt voor al onze markten. Ten eerste is het een sterke bloem, dus hij zal niet beschadigd raken tijdens het transport. Ten tweede is de Scabiosa een trend, veel bloemisten gebruiken ze in boeketten. Dankzij hun mooie kleuren kunnen ze het hele jaar rond gebruikt worden.

Voor meer informatie:
Danziger - "Dan" Flower Farm
T: +972-3-9602525
www.danziger.co.il

 

Florsani 
E-mail: [email protected]
Facebookpagina: Florsani
www.florsani.com

Publicatiedatum: