Van der Slot Transport viert 100-jarig bestaan met Open Dag

Op zaterdag 10 november a.s. opent Van der Slot Transport haar deuren ter ere van het 100-jarig bestaan van het bedrijf. Van 13:00 tot 17:00 uur is het mogelijk een kijkje achter de schermen van de logistiek dienstverlener te nemen en meer te weten te komen over de reis die bloemen en planten afleggen van kweker tot bloemenwinkel. De Open Dag vindt plaats op de vestiging op de veiling van Royal FloraHolland te Rijnsburg, welke dient als logistieke verwerkingsruimte, kantoorlocatie en als standplaats voor een groot deel van het wagenpark.

Krijn van der Slot met directeur en zoon Alex van der Slot

Van der Slot is gespecialiseerd in het logistiek verwerken en geconditioneerd vervoeren van sierteeltproducten. Naast de vestiging in Rijnsburg beschikken zij over twee andere vestigingen op grote bloemenveilingen in Nederland (Aalsmeer en Naaldwijk), in Emmeloord, in Lokeren (België) en over een laad- en loslocatie op Veiling Rhein-Maas in Straelen-Herongen (Duitsland).

Het jubileum wordt feestelijk gevierd met onder andere een veelzijdig programma voor belangstellenden: het is deze dag mogelijk een stukje geschiedenis te weten te komen en een goede indruk te krijgen van het materiaal en de werkzaamheden. Er is een rondleiding door de veiling, u kunt meerijden in één van de vrachtwagens en er zijn diverse activiteiten voor de kinderen.

U bent van harte welkom vanaf 13:00 uur. Volg bij aankomst op het veilingterrein (Laan van Verhof 3 te Rijnsburg) de bewegwijzering. Deze leidt u bovendien naar voldoende parkeergelegenheid.


Voor meer informatie:
Van der Slot Transport
T: +31 (0)252-372513
www.vanderslot.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven