Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europarlementariër Van de Camp (CDA) te gast bij De Winter Logistics

Europarlementariër Wim van de Camp (CDA) bracht vrijdag 16 november een bezoek aan De Winter Logistics. Hij bezocht het bedrijf in het kader van de Dag van de Ondernemer: een bestuurlijk bedankje voor de bijdrage die bedrijven zoals De Winter Logistics aan de economie en maatschappij leveren. Directeuren Eric de Winter en Arnoud de Vries leidde de heer Van de Camp in het bedrijf rond.

Eric de Winter: “We hebben onder andere gesproken over duurzaam ondernemen en de manier waarop wij daar mee omgaan. Als een positieve ontwikkeling binnen de EU is aangegeven dat we blij zijn met het verlenen van de vergunning om met Langere en Zware Vrachtautocombinaties (LZV) in Duitsland te mogen rijden. Daar hebben we immers vlak over de grens een vestiging. Ook over toezicht op rij- en rusttijden en controle op de Cabotagewet hebben we van gedachten gewisseld. Wij vinden een goed toezicht op binnenlands vervoer in een EU-lidstaat door een vervoerder uit een andere EU-lidstaat een belangrijk onderwerp.”

 

Voor meer informatie:
De Winter Logistics
Postbus 520
2675 ZT Honselersdijk
(+)31 174 61 53 33
info@dewinterlogistics.nl
www.dewinterlogistics.nl

Publicatiedatum: