Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Volgende stap Porta Nova IV: installatie schermen

Tholen - De nieuwbouw van rozenkwekerij Porta Nova vordert gestaag. Vorige week is El Flaco Scherminstallaties begonnen met het plaatsen van de schermen.



De materialen voor de schermingsinstallatie komen bij van Van der Valk systemen vandaan. “Het zijn goeie spullen om mee te werken”, stelt Peter van der Valk van El Flaco tevreden vast.



“We monteren een horizontaal duoscherm met het Valk triple plus 38mm schermprofiel,” vertelt Peter. “Daarbij hebben we ook het ValkTriple plus 32mm tussenprofiel gemonteerd met het KliMax slipsysteem.” Het duoscherm bestaat twee schermen op een dradenbed. “De ene is voor de uitstraling van het licht en de ander is voor het klimaat in de kas.” In totaal gaat het om een oppervlakte van 86.400 m2. “Voor ons is dat natuurlijk dubbel zoveel, omdat we twee schermen installeren.”





Al met al is de installatie een flinke klus waar het bedrijf uit Honselersdijk acht weken mee zoet zal zijn. “Porta Nova heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, dus het werk moet goed gebeuren. Als rond week 40 de verwarming en de buizenrail in de kas zijn aangelegd, monteren we het doek. Daarna kunnen de planten erin."

De klus is El Flaco wel toevertrouwd. “We doen ons hele leven niet anders,” lacht Peter.

Voor meer informatie:
El Flaco Scherminstallaties bv

0174 - 64 82 61
info@el-flaco.nl
www.el-flaco.nl

Publicatiedatum: